zondag 25 september 2016

Dagen, weken....

Dagen zelfs weken zijn voorbij gevlogen en ik kwam niet aan schrijven toe! Veel heeft te maken met de gezondheid van mijn DH en de vele bezoeken aan het ziekenhuis de afgelopen tijd, maar ook het feit dat verwerken energie kost en dus was ik de afgelopen tijd niet vooruit te branden en kwam er relatief weinig uit mijn handen. Zo nu en dan appliqueerde ik een rondje op de blokken voor mijn tweede LIB:


De stapel groeit gestaag en natuurlijk ging ik op vrijdagmorgen beeën met mijn vriendinnen en zo ook afgelopen vrijdag! Samen met Ria eerst naar de bloemist en daarna gewapend met een boeket vooral blauwe bloemen naar Henny om haar te feliciteren met haar verjaardag:


Ze is nu eenmaal helemaal gek op blauw! Ook keken we samen naar wat foto's van Bep:
Maar ik zette helaas enkel steekjes die ik nu weer uit mag gaan halen en dus had ik deze week alleen dit kleine borduurtje voor in mijn letterbak te zetten als affo.

Nu ik wil nu echt gaan proberen weer vaker te bloggen en daarom zal ik ook minder op facebook laten zien, alleen een verwijzing naar mijn blog zal er dus vaker op komen te staan!

Ik zit nu vol goede voornemens en niet alleen wat betreft bloggen, maar ook onze huiskamer wordt binnenkort onder handen genomen en dus ben ik druk met het verzamelen van voorbeelden. In de hoek van de kamer staan behangboeken, een nieuwe bank heb ik afgelopen week besteld en ik ga ook nog op zoek naar een nieuw kleed! Al met al dus drukke tijden, maar ik hou jullie op de hoogte!

Fijne dag!