dinsdag 21 juli 2015

Borduren en ander handwerk!

Vanmorgen naar de handwerkbee bij de Karperhoeve geweest, was weer hartstikke gezellig! En zoals gewoonlijk was er weer heel wat te zien, kijk maar eens naar deze schitterende lap van Ank:


Zo mooi al die verschillende opengewerkte randen, ze vond deze op het internet (Handwerkcafé Waddinxveen) en verwerkte ze steeds in verschillende kleuren:


Daarna is ze aan de volgende lap begonnen en weer werkt ze met allerlei garens uit haar voorraad, ongelooflijk hoeveel kleurtjes!


En dan even de anderen op de foto gezet! Met bril of toch zonder:We zaten gezellig buiten onder een enorme  partytent en natuurlijk werd er hard gewerkt, de een was aan het haken en een ander appliceerde, zelf zette ik borduursteekjes.
Mijn vierde borduurtje begint aardig op te schieten!


Co de eigenaresse van de hoeve was op vakantie geweest en had uit Noorwegen een mooie schrijfkist meegebracht, die zie je net nog links op de foto, maar waar ik helemaal weg van was waren haar randjes, deze zitten opgerold op een oude deegroller, maar die is weer geplaatst in een oude schrijfkist, zo een unieke manier van opbergen!


De laatste randjes van vorig jaar zitten aan het begin van de lap van dit jaar en er zal nog een derde deel komen om ook de laatste randjes van dit jaar een plekje te geven:


En er werd niet alleen hard gewerkt, het was hartstikke gezellig en er werd vaak van plek verwisseld om even bij te praten:
Al met al een heerlijke ochtend met heel veel steekjes en gezellige vrouwen!

Fijne dag!