dinsdag 30 september 2014

Hebben jullie dat ook?

Hebben jullie dat ook, je start je computer op en je gaat naar Blogger en je lijst verschijnt niet? Nog eens proberen en nog eens en soms lukt het dan om je bloggerslijst te krijgen, maar gisteren lukte het mij helemaal niet, vandaag maar weer eens proberen want ik kon dus weer eens niet zien wie er allemaal een logje hadden geschreven!
Hebben jullie dat ook, je begint aan een randje en je krijgt de goede volgorde van borduren maar niet in je vingers? Ik heb dat bij sommige randjes en het tweede van deze week is er een schoolvoorbeeld van:


Ben dus met de bovenste rand begonnen en wilde de hoedjes (zie het meest rechtse figuurtje) meteen mee borduren maar dat bleek heel averechts te werken, dus nu maar eerst de middelste figuurtjes gemaakt en dan maar aan beide kanten de hoedjes erop borduren en dan weer de onderste rand, al met al een heel gepuzzel dit randje, maar het wordt wel beeld schoon!
Hebben jullie dat ook, je slaapt hartstikke lekker en van het ene op het andere moment ben je klaar wakker, nee niet van de wekker, maar gewoon uit jezelf alsof er ergens een bel heeft gerinkeld? Je gaat even naar het toilet, stapt weer in bed en valt meteen weer in slaap om even later door de wekker te worden gewekt? Kijk dat heb ik dus bijna iedere morgen, een half uurtje voor de wekker afgaat en als je dat hebt, hoe kom je er dan van af? Dat laatste is dus echt een vraag want ik zou zo graag gewoon lekker doorslapen!

Fijne dag