vrijdag 6 april 2012

Zo fijntjes!

Gisteravond even een storing gehad in de pc, kon de boel eerst niet meer opstarten, is gelukkig weer verholpen en vandaar een wat later berichtje dan anders!
Heb door dat ik naar de kapper ben geweest en daar zo'n beetje de hele middag heb vertoefd (Heb nu een bos krullen en zie er volgens DS uit als een schaap!) geen steek gezet en dus is mijn lap nog steeds niet af, maar ik wilde jullie vandaag een cadeautje laten zien dat ik een poosje geleden van Mams kreeg, het is zo fijntjes kijk maar:


Is het niet beeldschoon dit kledingsetje voor een heel klein popje? Het hemdje heeft koordjes op de schoudertjes waar het mee dicht gestrikt kan worden en het jurkje sluit met piepkleine knoopjes, Ook het broekje gaat dicht met een strikje, want natuurlijk wordt hier geen elastiek voor gebruikt!
Hieronder zien jullie het mutsje van wat dichterbij:


Ik heb het even op mijn antieke parfumflesje gehangen (Ook een cadeautje van Mams!) zodat jullie het prachtige ingebreide patroontje wat beter kunnen zien, is het niet schitterend? Het werd gebreid op speciale naaldjes nr.1 en nu moet ik dus op zoek naar een mooi oud popje wat deze lieve kleertjes aan kan, tot ik dit heb gevonden gaan ze voorlopig onder een stolp om ze toch mooi en schoon te houden en ik er toch van kan genieten!

Zo en nu ga ik snel aan de slag, wil voor ik naar de Tildabee ga, nog even stofzuigen en de vloer stomen, want vanmiddag moeten er weer boodschappen worden gedaan, dus ik heb genoeg te doen! Fijne dag!