zondag 24 maart 2013

Drukke maar erg gezellige zaterdag!

Gistermorgen wat later opgestaan dan anders en nadat DP weer naar zijn werk was vertrokken heb ik eerst wat blog gehopt en daarna samen met DS de benedenverdieping onder handen genomen en wat wassen gedraaid. Daarna zijn we samen boodschappen gaan doen en bij thuiskomst heb ik even rust genomen tot DP thuiskwam en wij konden lunchen. ´s Middags met zijn drieën naar de Makro waar ik zowaar geslaagd ben voor twee leuke bloesjes en een leuk shirt en ook DP en DS het nodige voor de zomer insloegen. Bij thuiskomst heerlijk gesmuld van de oliebollen die we daar op de valreep kochten, dat zullen wel de laatste zijn tot december! Maar 's avonds vond ik eindelijk tijd voor wat steekjes en nu het rare, ik kan nergens mijn camera vinden en dat terwijl ik hem gisteren nog heb gebruikt om het mandje te fotograferen! Maar gelukkig zit er ook een cameraatje op mijn mobieltje en dus kan ik jullie toch mijn borduursteekjes laten zien:


Zoals je ziet staan de eerste vijf letters er bijna op, nog een paar steekjes aan de E en dan is die ook af en dan ga ik verzinnen hoe ik de onderkant ga afwerken, want als hij klaar is moet het gehele alfabet op de klos worden gerold waarover hij nu gedrapeerd ligt! Maar zo is het wel erg saai! Of zal ik er wat andere dingetjes tussendoor borduren, wat vinden jullie?

Ik hoop dat ik vandaag mijn camera vind, dan kan ik jullie alle tot nu toe ontvangen mandjes laten zien en kan ik zelf ook gaan beslissen wat voor een ik er zelf bij ga maken!

Zo dat was het weer voor nu, ik ben van plan te genieten van een heerlijke vrije zondag!
Fijne dag!