zondag 26 februari 2012

De dingen van de zaterdag!

Gistermorgen lekker uitgeslapen, waren we wel aan toe na de hectische week die we achter de rug hebben! Na een lekker ontbijtje gingen DP en ik samen winkelen in Rotterdam en nee geen kleding of zo, maar lekkere Portugese levensmiddelen zoals heerlijke desserts (bladerdeeg met vanillevulling, mmm!), bacalhau hapjes en allerlei andere lekkere dingen om zelf mee te gaan koken! Want DP heeft gistermiddag weer het eten bereid! Zo lekker allemaal, kijk maar eens!



Nu ziet dat er niet heerlijk uit? Er kwamen weer wat vrienden gezellig eten en dan kookt DP bijna altijd en heb ik lekker vrij van koken, ehhh helaas niet van opruimen! Grijns!



Maar ik had genoeg te doen hoor, deed ondertussen de was en de strijk en naaide mijn zesde baan van de Ragtime quilt, deze zit nog niet aan de eerste vijf, want ik maak eerst twee blokken van vijf banen en maak er dan een grote quilt van, dit is iets beter voor de belasting van mijn armen!



Ook de vrolijke lapjes weer even op de foto gezet, heb toch besloten er ook wat rode tussen te gaan doen:

Weet echter nog steeds wat voor quilt het gaat worden, al begin ik wel over een klokhuis quilt te denken, want zag die bij Mieke en dat vind ik toch ook wel een heel gaaf idee! Fijne dag!