maandag 20 januari 2014

Zo mooi!

Vorige week vrijdag bracht Bep voor mij spulletjes mee die zij voor mij kocht bij Crownstitches! Rechts op mijn blog zien jullie staan dat ik een Blackbird designs addict ben en toen ik onlangs de nieuwsbrief kreeg van Crownstitches was er één patroon waar ik direct voor viel en ja hoor het was natuurlijk weer van Blackbird en wel dit:


Ik belde Bep en vroeg haar het voor mij te kopen en die schat deed dat natuurlijk weer, ik kan niet wachten om er aan te beginnen, maar heb mijzelf voorgehouden dat er dan wel eerst weer wat af moet worden gemaakt! Nu weet niet of dat gaat lukken, maar anders zal ik toch aan deze verslaving toe moeten geven!
Verder bracht zij ook de handgeverfde garens mee die ik nodig heb voor mijn rol en als ik ze zo naast elkaar zie liggen, dan zie je goed alle kleurnuances in het garen:In het midden het garen waar ik al mee borduurde en ook in het crème garen zit kleurverschil, wordt nu dus zaak om goed te gaan mengen tijdens het borduren van de randjes, want anders worden de verschillen te groot.
Gisteren helaas niet aan steekjes toegekomen, maar vandaag gaat dat vast wel lukken ook al wil ik wel even naar Dordt naar Mams toe rijden.

Dan nog even voor hen die ook een boek willen maken van hun blog, het is echt heel simpel en snel gemaakt, ga naar Blog2 print en upload je blog, je kunt ingeven van welke datum tot en met welke datum en nog even aangeven welke foto's er op je kaft moeten komen en klaar is blogster!

Fijne dag!