woensdag 26 september 2012

Gewonnen!

Bij Lidl vieren ze feest en dus krijg je bij de boodschappen krasloten waar je geweldige prijzen mee kan winnen en wat denk je ik heb prijs! De auto? Nee!! Fiets? Nee!! Een jaar gratis boodschappen? Helaas nee, maar wat dan wel? Ehhh een vijfpak met kleine pakjes frisdrank of een groot pak fruitdrank!! Ach  wie het kleine niet eert!! Grijns!!


Okay jullie vragen je misschien af wat ik naast boodschappen doen nog meer doe, wel er wordt hier hard gewerkt aan cadeautjes en ja sorry, die mag ik nog even niet laten zien en verder ben ik druk met de voorbereidingen voor het Quiltweekend in België!

Daarom hier nog wat dingen die ik maakte van kartonnage:


 


De grote doos is eigenlijk om mijn blokken in te bewaren, maar hier zie je hem gevuld met patroontjes, maar heb nu een stel mappen gekocht dus binnenkort gaan er eindelijk blokken in!

Het leuke naaidoosje hierboven wordt niet gebruikt, maar staat gewoon voor de sier op mijn werkkamer, toen ik onlangs wat foto's zat te kijken wist ik meteen weer waar mijn quilt vingerhoed was gebleven, had die voor de foto in het doosje gestopt en daarna totaal vergeten!

    Het doosje hiernaast maakte ik nog niet zolang geleden en het is eigenlijk geen kartonnage er zit namelijk een spanen doosje onder, maar acht ik vond het gewoon leuk! Het borduurtje is van haar!

Had bij dit hartendoosje moeten schrijven voor wie ik het maakte, maar helaas dat ben ik dus vergeten! En als laatste een doos waarvan het deksel aan de onderkant zit vastgeplakt en die dagelijks wordt gebruikt! Hij staat vol met allerlei spulletje op het blad van de wastafel en ik vind het nog steeds een gaaf ding! 


Zo en nu snel dit op het net zetten, ben wel erg laat vandaag!

Fijne dag!