maandag 8 januari 2018

Zondags uitstapje!

Gisteren was een druk dagje voor mij! Ik had thuis mijn handen al vol en wilde ook mijn haar nog een kleurtje te geven (ik zag dat ik ineens héél véél grijs haar heb gekregen!) en ik wilde ook nog graag naar Janine en de opening van haar nieuwe winkel House of Quilts! (Voorstraat 34)
Nu dat is mij gelukkig toch nog gelukt en wat was het daar gezellig en druk! Er waren zoveel mensen, je kon over de hoofden lopen! En daarom heb ik daar geen foto's gemaakt maar ik mocht ze van Janine lenen, kijk maar even gezellig mee:


En dat veel handen licht werk maken, was ook duidelijk haar dochter hielp ook ijverig mee!


Soms onder toeziend oog van de trotse moeder!


Buiten werdt iedereen ontvangen met een warm, koel of alcoholisch drankje en dan naar binnen waar Janine iedereen met een brede glimlach verwelkomde en ze mag trots zijn op haar winkeltje het ziet er zo gezellig en leuk uit! 


Ook haar leuke zoon hielp zijn moeder door iedereen van lekkere hapjes te voorzien!


Ik heb dus zelf nog geen foto's gemaakt bij haar, maar dat komt binnenkort wel ik ga er snel nog een keer naartoe en dan vind ik vast genoeg van mijn gading!

Nu is Brielle of Den Briel niet zo maar een stadje, het is echt een leuke oude stad met zulke leuke winkeltjes dus mocht je er een bezoek aan brengen neem dan een dikke portemonnee mee!

Ik liep na mijn bezoek aan Janine nog even op met een andere dame en zij vertelde van een heel leuk verfwinkeltje dat tegenover de oude quiltwinkel aan de haven zit en ik ben toen maar even mee gegaan en keek daar mijn ogen uit! Er waren een stel dames bezig met een workshop en dit was het resultaat van één van hen:


Zij had met verf en met behulp van een sjabloon deze mandala getamponneerd op een kussenhoes!

En als ik die mandala zie dan moet ik meteen denken aan mijn nieuwe borduurwerk waarvan het midden nu af is:


Het wordt echt een gave lap als hij af is, ik borduur hem gedeeltelijk met één en met twee draden:


Dus ik denk dat ik voorlopig er nog wel mee bezig ben!

Fijne dag!