maandag 10 december 2012

Mooi rood is niet lelijk!

Als je mijn blog al wat langer volgt, weet je dat ik ervan houdt om de kamer zo nu en dan in een ander jasje te steken en voor de winter is dat bordeaux rood! Het groene kleed eruit en een mooi donkerrood kleed erin, maar ook mijn tafel wordt aangepast! Zaterdag samen met  DP naar een tuincentrum en daar wat mos en plantjes gehaald en dan is dit het resultaat:


De rode schaal heb ik al een paar jaar en al lijkt hij op de foto wat lichter, hij is echt bordeaux! Maar gisteren ben ik ook aan de slag gegaan om de kussens in een nieuw hoesje te steken en heb daarbij ook Ome Jan aan het werk gezet:


En omdat hij eergisteren het aardig verknalde, heb ik hem nu aan het werk gezet om een kussenhoes een mooi gouden motiefje te geven en zowaar hij had er weer zin in en dit was dus het resultaat en terwijl ik met Tante Sien aan de slag ging om de hoezen te naaien, maakte Ome Jan op de restjes mooie motieven en daar maakte Tante Sien weer deze gave hartjes van:


Nu het is hem vergeven dat hij er zaterdag niets van bakte, maar jullie snappen zeker wel dat hij vandaag weer keurig overnieuw mag beginnen aan mijn cadeautjes, want die moeten morgen echt op de post!

Verder heb ik gisteren heerlijk zitten genieten van deze twee aankopen:

De Daphne is gewoon lekker om in te bladeren en misschien om er wat uit te knutselen, maar het rechtse boek heb ik gekocht omdat ik ook zo graag een huizenquilt wil maken en deze is echt helemaal te gek en je kunt er heel veel restjes in verwerken!

Wanneer ik er aan ga beginnen weet ik nog niet hoor, ben nu druk met het zetten van steekjes, wil zo graag de With Needle and Thread helemaal af hebben, had geen quiltgaren meer, maar ben nu weer voorzien, dus kan weer verder!

Vandaag hoop ik even bij mijn vriendin aan te kunnen wippen en even in Zwijndrecht de Intratuin in te lopen en te zoeken naar wat spulletjes, maar of ik daar in slaag, dat zien jullie morgen dan weer!

Fijne dag!