zaterdag 24 november 2012

Leuk en lief!

Gisteren kwam mijn Kerstruil pakje binnen en wat zag dat er gezellig en leuk uit, kijk maar:


Nee ik laat jullie natuurlijk de inhoud niet zien, die zien jullie pas op 26 december, dan laat iedereen zijn pakjes bewonderen! Maar ik denk dat ik ze met Sinterklaas ga uitpakken, want kijk maar eens goed naar het papier!

En Lief? Wel kijk eens wat ik in de brievenbus vond en vanmorgen van Henny kreeg!


Rechts een prachtig Hardangerpatroon dat ik van Jessie kreeg en links een pakje met lapjes vilt dat ik van Henny kreeg. Niet zo duidelijk op de foto dat patroon, want het is Ton sur Ton, maar ik maakte nog even een foto van het telpatroon zodat ik het jullie iets beter kan laten zien. Bovenaan staan prachtige geborduurde letters en dan komt er een hartje en een schitterende opengewerkte rand in Hardanger, nu ik weet nog niet wanneer ik eraan ga beginnen, moet nog even stof halen en garens uitzoeken, maar ik zal er binnenkort echt wel aan gaan beginnen!
Lieve Jessie bedankt!

Nu en dan wat ik aan steekjes heb gezet gistermorgen bij Henny thuis:


Ik heb de sterren opengewerkt en ook onderaan een blokje gemaakt, vandaag ga ik weer verder met oogjes maken en dan moet ik gaan beslissen wat ik er verder nog in ga doen of hoe ik het ga verwerken, maar dat zie ik dus nog wel eerst lekker genieten van een vrij weekend samen met DP.

Fijne dag!