zaterdag 30 maart 2013

De vrijdag bee!

Gistermorgen was ik een van de eerste op de bee bij Cora, iets wat niet zo vaak gebeurd maar even later kwamen ook de anderen en het begon al meteen goed! Ons nieuwe lid Rita had voor ieder van ons een leuke verrassing voor de Pasen meegebracht:

Zo schattig verpakt die lekkere thee met eitjes! Maar even later was iedereen druk aan het werk, maar ik ging eerst in de winkel neuzen en laat ik  toch een perfect lapje vinden voor mijn mandjes quilt, het was het laatste van de rol, maar ik ben er echt heel blij mee:


Door het licht gemeleerde stofje passen alle kleuren rood die in de diverse mandjes zijn
gebruikt er perfect bij!
De anderen waren ondertussen druk bezig met hun steekjes, veel zijn bezig met de quilt van Sulky, anderen zijn met andere klusjes bezig.Bep had een schattige affo bij zich en die ben ik helaas vergeten op de foto te zetten, die komt dus hoop ik een andere keer!


Hieronder de eerste blokken van Rita waar zij druk mee bezig was om die aan elkaar te zetten, wat een leuke stofjes heeft zij gebruikt!Ook Henny was bezig met het aan elkaar zetten van haar blokken, maar ook met het borduren van het laatste blok.

 Al met al een heel geslaagde en gezellige ochtend weer samen, waarin veel werd gelachen maar ook werd geluisterd naar elkaar, wat een heerlijke groep vriendinnen!
Ja ik zette ook steekjes, maar helaas die kan ik dus niet laten zien want ik werk momenteel aan een hele rij cadeautjes die voorlopig geheim moeten blijven!

Zo voor dit weekend is dit het laatste blogje, morgen neem ik blogvrij! Ik wens jullie allemaal heel gezellige Paasdagen en we zien elkaar weer op 1 april, nee geen grap!!
Fijne dag!