dinsdag 21 mei 2013

Ik wordt zo moe!!!

Ja moe van de regen en van mijn verkoudheid en de eindeloze hoestbuien, maar ook van mijn arme DP die maar naar buiten wil en verder wil gaan met zijn plantjes en die maar steeds voor het raam staat te kijken hoe de vijver zich langzaam vult met regenwater! Ja want de vijver schiet echt op en het terras is zelfs al af, wacht even een kiekje laten zien:


Ja de eerste waterplantjes staan er al in, je kunt die moeilijk laten verdrogen en dus werden die in de stromende regen te water gelaten! Maar de bakken staan nog leeg en de plantjes moeten nog worden gepot, de pomp nog aangesloten en al met al zijn er dus heel wat dagen verknald door de regen!


Ook voor kan de boel niet worden afgemaakt en sorry maar ik laat jullie mijn kruidentuintje wel een andere keer zien als het droger is! DP maakte het voor mij toen ik in Frankrijk was en vandaag kocht hij er nog een tomatenplantje voor!Maar binnen zette ik steekjes en zover ben ik gekomen:


Het quiltwerk is af!! Dus nu nog de biezen en het etiket, na ruim drie jaar af en aan werken eindelijk zover! Hopen dat ik vandaag hem helemaal af kan maken!! Met de hulp van Ome Jan zal ik toch echt een heel eind moeten komen!

Fijne dag!