vrijdag 27 april 2012

Ik zag hem staan ...

in een blaadje van de Blokker en omdat ik echt geen plek heb voor een echte heb ik deze maar mee naar huis genomen:


Nee niet de klok, de brievenstandaard of dat schattige stolpje, maar de mannequin! Nee hij blijft echt niet zo, hier moet ik dus mee aan de slag, want hij moet wel een persoonlijk tintje krijgen toch!

Verder kocht ik de allerlaatste Tablet bij het Kruidvat, zodat ik straks als we op vakantie zijn niet met de grote laptop hoeft te sjouwen, maar lekker makkelijk met dit kleine ding kan werken, nu ja... moet hem eerst nog aan de praat krijgen (heb hem nu wel helemaal opgeladen!) en dan moet ik nog even leren hoe en en ander werkt.Via het internet een hoes met toetsenbordje er bij besteld, want met touch screen werken, dat zie ik bij zo'n klein ding niet zo snel goed gaan!

De steekjes aan mijn mysterie van Yoko Saito gaan ook lekker, kijk het blok is nu zover:


Al met al lekker opgeschoten, ben ook al bezig geweest aan de onderrand, deze wil ik er binnenkort aan maken en dan ga ik het blok voor blok quilten en daarna als alle blokken klaar zijn en ik weet hoe hij in elkaar moet dan op de quilt as you go methode de laatste steken eraan doen, Ben nu ook al bezig met de stofjes voor blok twee en deze helemaal voor te bereiden zodat ik straks in een keer door kan werken!
Zo ik ga weer snel aan de slag, straks lekker wat steekjes zetten op de bee bij Cora en vanmiddag pas het huishoudelijke werk, maar ik maak er wel weer wat van!
Fijne dag!

P.S. Daar er problemen zijn met het publiceren via het schema, zullen er de komende tijd niet altijd al vroeg berichtjes op mijn blog komen. Heb al geprobeerd dit probleem door te geven aan Blogger maar is nog niet goed gelukt! Hoop dat het snel verholpen wordt!