zaterdag 25 juni 2016

Ik kan het niet laten!

Ja sorry maar iedere keer bedenk ik weer iets of ik krijg een tip voor mijn huisje en dan moet ik dus weer wat veranderen of halen! Dus toch nog een keer mijn huisje!
Om te beginnen hebben DH en ik vanmorgen plantjes gekocht en voor op de eettafel buiten werd dat deze gave krans met vetplantjes:


Ik was er meteen weg van en ondanks andere leuke dingen waar DH mee aan kwam bleef het toch bij mijn eerste keuze! Maar ook voor de boog naar de zijtuin waar mijn huisje staat kochten wij weer plantjes, ieder jaar weer deze leuke veelkleurige bloemetjes:


En eindelijk begint ook de witte Hortensia het goed te doen, maar ja die hebben behoefte aan heel veel water en dat hebben ze de afgelopen weken volop gekregen!


Als het paadje naar mijn huisje oploopt staat er links nog één maar die bloeit nog niet, maar goed we gingen dus even in mijn huisje neuzen:


Op de stoel ligt nu een heel oude gehaakte sprei die nog van mijn oud tante is geweest en er ligt een nieuw kussentje waar echter wel een heel oud, zeg maar antiek sloopje om zit, het is geborduurd met de letters KL, nu heet ik natuurlijk van mijzelf LK maar ach dat mag de pret niet drukken, ik denk dat het uit Zweden of Frankrijk komt, maar al weer heel wat jaren geleden gekocht.


Heb naar aanleiding van een tip van Ria mijn quiltje achter de stoel opgehangen met dubbelzijdig plakband, geen gaten of latten nodig en het past precies!
Verder kwam ik bij het zoeken naar mijn apliquick (nog steeds niet gevonden!) ook de pop rechtsboven tegen, deze maakte ik al heel wat jaren geleden, moest alleen even een voet vastmaken en verder kreeg hij een broche om zijn jasje dicht te maken, spulletjes die ik erfde van een heel lieve dame en de witte duif kreeg een nieuw wit voetstuk, zo past het ook in mijn kleine kamertje. De oude leeslamp maakt het plaatje compleet, ik ben zo blij met mijn eigen huisje!

Fijne dag!