zaterdag 25 juni 2016

Ik kan het niet laten!

Ja sorry maar iedere keer bedenk ik weer iets of ik krijg een tip voor mijn huisje en dan moet ik dus weer wat veranderen of halen! Dus toch nog een keer mijn huisje!
Om te beginnen hebben DH en ik vanmorgen plantjes gekocht en voor op de eettafel buiten werd dat deze gave krans met vetplantjes:


Ik was er meteen weg van en ondanks andere leuke dingen waar DH mee aan kwam bleef het toch bij mijn eerste keuze! Maar ook voor de boog naar de zijtuin waar mijn huisje staat kochten wij weer plantjes, ieder jaar weer deze leuke veelkleurige bloemetjes:


En eindelijk begint ook de witte Hortensia het goed te doen, maar ja die hebben behoefte aan heel veel water en dat hebben ze de afgelopen weken volop gekregen!


Als het paadje naar mijn huisje oploopt staat er links nog één maar die bloeit nog niet, maar goed we gingen dus even in mijn huisje neuzen:


Op de stoel ligt nu een heel oude gehaakte sprei die nog van mijn oud tante is geweest en er ligt een nieuw kussentje waar echter wel een heel oud, zeg maar antiek sloopje om zit, het is geborduurd met de letters KL, nu heet ik natuurlijk van mijzelf LK maar ach dat mag de pret niet drukken, ik denk dat het uit Zweden of Frankrijk komt, maar al weer heel wat jaren geleden gekocht.


Heb naar aanleiding van een tip van Ria mijn quiltje achter de stoel opgehangen met dubbelzijdig plakband, geen gaten of latten nodig en het past precies!
Verder kwam ik bij het zoeken naar mijn apliquick (nog steeds niet gevonden!) ook de pop rechtsboven tegen, deze maakte ik al heel wat jaren geleden, moest alleen even een voet vastmaken en verder kreeg hij een broche om zijn jasje dicht te maken, spulletjes die ik erfde van een heel lieve dame en de witte duif kreeg een nieuw wit voetstuk, zo past het ook in mijn kleine kamertje. De oude leeslamp maakt het plaatje compleet, ik ben zo blij met mijn eigen huisje!

Fijne dag!

10 opmerkingen:

Ria van Kasteel zei

Oh Lida wais je huisje leuk geworden, alles mooi licht doorgevoerd, heerlijk om je af en in terug te trekken.
Liefs ria😊🐝

Sonja- Sezoentje zei

Dit is een post om te genieten, wat een prachtig plaatje naar je huisje. Het quiltje vind ik prachtig en een supertip van het plakband :)
Fijn weekend verder x

quiltingmieke zei

Piep
Oh meid zo gezellig, wanneer is de instuifparty?

Kon het niet laten , grapje hoor

Knuf mieke

Truus zei

Wat een goed idee van het quiltje--staat gelijk veel huiselijker!
Ziet er super uit en je vindt vast nog wel wat leuke spulletjes--naaimandje??
Veel plezier en geniet van je droomhuisje.
groetjes,Truus uit Drenthe

Kiekplaotiesenzo zei

prachtig prachtig, ook helemaal jouw huisje Lida !!!

Ada Kopitopoulou zei

Dat quiltje is perfect voor het huisje!

Anoniem zei

Ha ha ha Lida, ik kan me voorstellen dat je iedere keer een smoesje verzint om naar je "pachtige" huisje te moeten. Wat hebben jullie/jij het prachtig gemaakt. Geniet ervan. Groetjes Wilma

Gerard zei

Het is een super leuk en gezellig huisje geworden.
De krans met vetplantjes is een heel goed idee om zelf iets met een krans te maken. bedankt voor het laten zien!

Villa Zeezicht zei

Wat wordt jouw huisje steeds leuker en liever, Lida! Ik zit bijna te kwijlen bij de foto's, haha ;o)

Quiltlia zei

Ooo het was al zo leuk en het wordt steeds mooier ,wat een leuke plannetjes.
Groetjes Lia.