dinsdag 14 februari 2012

Valentijnsdag!

Het wordt hier een drukke dag, want zo meteen komt de stukadoor de muren voor behandelen, zodat deze lelijke muren later in de week van een mooi witte laag kan worden voorzien en we weer een stuk verder zijn met de gang en het trappenhuis!


Ondertussen kon DP niet meer wachten en terwijl ik zaterdag lekker zat te borduren, heeft hij hier boven de eerste deuren toch maar afgelakt! Dus we gaan lekker!
Nu heb ik niet zoals andere jaren het huis gevuld met harten, maar wel het toilet! Daar heeft Lady Valentine een plekje gevonden en ook het hartenquiltje en natuurlijk staan er bijpassende roosjes in de vaas!


Moet nog wel wat maken voor het geurzakje in te doen, die winterwant moet nu echt plaats maken voor iets voorjaarsachtig, de sneeuw is hier tenslotte ook verdwenen!
Geen up-date van de CWD deze maand, door de griep is dat echt naar achteren geschoven, maar ik ben wel op zoek naar een mooi stofje voor de cornerstones, is helaas nog niet gelukt! Ik zoek iets donkerroods met een klein werkje erin, maar dat zien jullie wel als ik het gevonden heb!
Zo nu snel de boel aan kant, want om 8 uur staat de stukadoor voor de deur, fijne dag!