woensdag 13 mei 2015

Zo leuk!

De reacties op mijn foto's uit het verzamelmapje waren zo leuk dat ik er nog maar eens ingedoken ben en hier zijn nog wat leuke/lieve/grappige dingetjes en/of nadenkertjes!
Zoals deze mooie tafel die ik op Marktplaats zag staan en waar ik dus helemaal weg van ben, zo sierlijk en zo mooi dat zachte wit:


Geen goed idee met Tara, maar ach ik droom gewoon verder en dan zie ik dit:


Dat beeldschone meisje dat door haar moeder op zoveel mooie en dromerige foto's werd gezet en waar je pas later als je nog eens kijkt ziet dat zij gehandicapt is, iets wat dus niets uitmaakt voor de foto, die is en blijft van een prachtig mensenkind!

En hier moet ik dus echt om lachen, vooral als ik 's morgens in de spiegel kijk!


En aan deze moet ik denken als ik weer eens wat vergeten ben!


Maar goed, ik noem dat dus gewoon een senioren momentje! Natuurlijk zijn er ook foto's van creaties van anderen die mij inspireren:


Beeldschoon toch! Misschien komt het er ooit nog eens van, maar als op mijn Pinterest pagina kijkt zul je zien dat nog bergen WIMmetjes heb en dan ligt er hier thuis nog veel meer!
Schoonheid komt in vele manieren en hier een prachtig Bonsai boom in bloei, hier kijk ik vooral met bewondering naar!


Hier nog een leuke tekst, hoop dat ik die kan onthouden:


Al met al weer wat grappige/ leuke etc. dingen gedeeld met jullie, nu ga ik aan de slag, straks naar de nagelstudio en vanmiddag misschien genoeg energie om wat verf op het keukenraam te smeren!

Fijne dag!