maandag 21 juni 2021

Weer wat blokken!

 Ondanks de hitte van de afgelopen week, kwamen er toch wat blokjes bij en ik maakte ze echt met veel plezier! Eigenlijk is het lastig om te stoppen, het is verslavend!

Wel deze blokken waren als eerste af:


De emmertjes, het gietertje en het schepje doen mij denken aan toen de kinderen nog klein waren en we op warme dagen al vroeg naar het strand reden, we namen koffie en eten mee en voor de kinderen limonade, melk en krentenbollen!

De vogeltjes waren de laatste blokjes van rij 2 en omdat ik ze maakte terwijl Oranje voetbalde en won, maakte ik er oranje bloemetjes bij!Weer werden er eerst twee blokjes aan elkaar genaaid voordat ik kon gaan appliqueren!

Het huis met de boom maakte ik tijdens wat voetbalwedstrijden van andere landen, daar hoef ik dan niet de hele tijd naar te kijken! LOL!


En dan nog even het laatste blokje, is nog niet helemaal af, er moeten nog wat borduursteekjes op worden gezet, maar dat komt van de week nog wel!


Ik moet nog even bedenken of ik die steekjes met één kleur garen ga zetten of verschillende kleuren zal gebruiken, maar leuk zijn die hartjes wel en het volgende blok is ook weer een hart, maar dat zien jullie nog wel!

Was dit alles deze week, ja wel wat betreft het handwerken, maar we hadden genoeg om handen met een zieke hond! Freddy kreeg Kennelhoest en moest naar de dierenarts, kreeg een injectie en medicijnen mee naar huis en nu maar hopen dat hij snel weer beter is!

Natuurlijk wordt hij verwend, zelfs door DS die speciaal een knuffel kwam brengen:


Fijne dag!