zaterdag 16 juni 2012

't Was even wennen!!

Gisternacht voor het eerst geslapen met een nieuw masker, ondertussen al het derde! Tot nu toe steeds problemen gehad met de andere maskers (zoals die op de foto hiernaast!) en daardoor slecht geslapen of zonder masker geslapen en ja dat helpt dus niet! Maar dit laatste is een simpel ding, twee kleine buisjes die in de neusgaten gaan, gevolg geen lekkage meer en dus lekker ontspannen en slapen maar!
Heb daar geen foto van, want het zit blijkbaar niet in hun standaard assortiment!

Dus vrijdag met frisse moed opgestaan en nadat DP de deur uit was (half zeven!), ben ik lekker weer even terug gekropen en heb nog een uurtje slaap meegepikt! Daarna voor de dieren gezorgd en toen was het al weer tijd om naar de bee te gaan waar we deze keer maar met een heel klein groepje waren. Henny tobde wat af met haar laatste blok van een heel mooie sampler en Geertje was druk bezig met haar rand van de BOM en ik borduurde de laatste aardbeitjes van mijn speldenkussentje! Later kwam ook Riny nog even binnen, die was nog net op tijd voor het laatste stuk gebak waarop Geertje nog trakteerde! 's Middags boodschappen gedaan en 's avonds even naar boven en samen met Ome Jan mijn speldenkussentje afgewerkt:


Heb alles met de naaimachine gedaan, zelfs de knoopjes en het bedeltje er mee aangezet, alleen het sluiten van het stukje zijnaad voor het vullen gebeurde met de hand! Zo fijn weer eens een affo te hebben!
Zo en vandaag maar eens kijken wat ik nu wil gaan doen, misschien wat afmaken of een nieuw rondje borduren??? Geen idee, maar ik zal toch echt wel weer wat steekjes zetten! Genieten!!
Fijne dag!