maandag 14 november 2011

De dagen vliegen voorbij ...

Zaterdag naar de eerste borduurdag van de MidWinterborduursters bij Crownstitches geweest, helaas mag ik mijn borduurwerk niet mee naar huis nemen en het kleine borduurtje heb ik wel al afgeborduurd, maar  moet het vandaag eerst nog even in elkaar naaien, dus dat kan ik morgen showen als ik ergens zaagsel op de kop heb getikt! Maar ik heb wel wat foto's gemaakt met mijn mobieltje, had helaas mijn camera thuis laten liggen! Maar hier zie je het mandje met onze spulletjes en verder iedereen die druk aan het werk was!



Gisteren wel een beetje gedaan, maar een ding dat afkwam kan ik niet laten zien, die kerstruil neemt een hoop tijd, maar terwijl Mams hier zat te puzzelen en de bladen bekeek maakte ik nog een probeer letter voor mijn nieuwe project, ik denk dat ik hier een heel alfabet van borduren, het lijkt mij de goede maat te zijn! Dit is dus mijn derde A en ik hoop dat er nu een B en een C op gaan volgen! Het resultaat zien jullie ook binnenkort!


Ik bedoel dus de meest rechtse! Niet dat die andere weggegooid gaan worden hoor, één komt er minstens in mijn nieuwe project bij! Zo vandaag wat kleine dingen doen, zoals de keuken soppen en strijken en dan mag ik weer wat steekjes gaan doen! Fijne dag!