vrijdag 10 februari 2012

Zo leuk!!

Gisteren ging ik snel even naar Naaldwijk voor nog wat donkerrood vilt en daar lag hij al, de nieuwe Simply Vintage! En wat zie je als je hem beet pakt? Drie leuke patronen van Nederlandse ontwerpsters! Kijk maar:


En ja dan ik hem natuurlijk niet laten liggen, want dat leuke schaap ligt ook al een poosje hierboven klaar om geborduurd te worden, is namelijk een ontwerp van Liezbeth van Crownstitches, waar ik zaterdag weer lekker ga borduren! En ook die vogel is van haar hand!  Een van mijn mede Mid-winter borduursters is Els van Bobbin, zij is verantwoordelijk voor dat geweldige rijtje huisjes waar ook het patroon van in dit blad staat:

Dat wordt dus nummer twee op de lijst van dingen die ik eruit wil maken en dan staat er nog iets in!! Dit is speciaal voor al die quiltsters die bezig zijn met hun huisjes, kijk eens wat een geweldig huis dit is:


Is het geen geweldige tas? Ik ben er echt weg van, dus dat zijn al drie dingen die ik eruit wil gaan maken, nu nog ergens een pondje tijd op de kop tikken en ik kan aan de slag! Zo meteen de laatste hand gaan leggen aan de duiven die gaan uitvliegen en vanmiddag gaan ze dan op de post of ik nog naar Cora ga weet ik nog niet, even kijken hoe het straks loopt, maar ik maak er in ieder geval een fijne dag van, jullie ook? Fijne dag!

P.S. Heb gisteravond mijn Feyenoord quilt ingeschreven voor de wekelijkse wedstrijd bij
http://quiltinggallery.com/2012/02/10/commemorative-quilts/
Willen jullie even kijken en er a.u.b. je stem op uitbrengen? Bedankt!