vrijdag 10 juni 2016

Even de voorlopig laatste up-date!

Ja voorlopig, want we gaan nu beginnen aan de afwerking binnen, maar kom loop even mee, eerst langs de bloeiende pioenrozen, deze keer heel veel donker roze bloemen en maar twee lichte:


Maar ze geuren heerlijk! Dan de hoek om het pad in waar de aalbessen nu rood beginnen te kleuren, wat de vogels ook ontdekt hebben, bijna alle steeltjes zijn kaal gevreten! Maar gelukkig hangen er nog een paar:


Dan recht vooruit waar je links het zitje je ziet en rechtdoor mijn huisje, ja inderdaad voorzien van glas en ook sluitwerk!


Het rechter deurtje moet nog een beetje bijgewerkt worden, maar dat zijn dus de laatste loodjes! Maar we doen de deuren open en zien:


Ja! De vloer ligt erin en de binnenkant is ook al één keer geverfd, maar die verf trekt er helemaal in en dus zal het nog een paar keer gedaan moeten worden. Maar ondertussen is ook de verlichting al aangelegd en heb ik zelfs twee stopcontacten!


Hier het rechter raampje en hieronder het linker, DH is nu bezig om de vensterbankjes te maken:


 En mijn stoel heeft er ook al een plekje gekregen, moet ook nog onder handen worden genomen, maar dat mag ik zelf doen als ik terug kom van mijn handwerk vakantie, maar dat is dan ook wel een heel leuk werkje, kussentjes maken, spulletjes ophangen en neerzetten! ja als dat allemaal gebeurd is zal ik nog één keer jullie meenemen op visite in mijn huisje!
Nu moet ik nog één ding doen en dat is een naam verzinnen, wordt nog best lastig want er worden al heel wat ideeën door de buren aangedragen, maar goed daar komen we ook nog wel uit!

Fijne dag!

P.S. Zondag om 18.00 uur komt het volgende logje met de verrassing steekjes van de afgelopen weken!