donderdag 10 maart 2016

Past precies!

Toen wij vrijdag aankwamen bij Via Quidam, lag er een presentje van Simone op ieders kussen verpakt in een rood zakje met bedeltje. Toen ik het uitpakte zag ik dat het een borduurtje was in DMC 815 en ik besloot er meteen aan te beginnen en het proberen af te maken tijdens het weekend en dat lukte!


Toen sprak ik ook al de hoop uit dat het in dat éne vakje zou passen van mijn letterbak dat net iets langer was dan alle anderen en gisteren heb ik het opgemeten en daarna op karton gezet en kijk nu eens: Het past perfect!


Zo is het wel een heel gave herinnering aan dit leuke weekend geworden en ik kreeg meteen zin om ook de andere lege vakjes weer te gaan vullen, dus binnenkort zullen jullie nog wel meer vakjes gevuld zien worden!


Tijdens het weekend heb ik ook aan mijn boerderijtje verder gewerkt, ik maakte het kippetje en het alfabet en ben er begonnen aan het opvullen van het alfabetkader, maar dat is meer werk dan je denkt en ondertussen ben ik er thuis ook al weer aardig wat uren mee verder gegaan, hoop het eind van de week toch echt af te hebben! Zo ik ga weer steekjes zetten en wens jullie nog een:

Fijne dag!