donderdag 7 maart 2013

Nog even dit laten zien!

Kort geleden liet ik jullie een mooi kleedje zien dat uit de erfenis van Tante Gon kwam en dat bleek Tenerife kant te zijn en nu ben ik de trotse bezitster van nog een Tenerife werkje! Voor mijn verjaardag kreeg ik dit schattige zakje van mijn vriendin Bep, die onlangs een vakantie had op Tenerife en dit voor mij meebracht!


Een beeldschoon zakje! Ik weet nog niet waar ik het voor ga gebruiken, de gaatjes in het kant zijn te groot voor een geurzakje, maar misschien doe ik er een binnenzakje in.

Helaas was de zon die ons was beloofd gistermorgen ver te zoeken en dus ben ik nadat ik snel de boel had glad gemaakt maar boodschappen gaan doen in de hoop dat het ´s middags wel lekker weer zou zijn! Maar zelfs als er zon zou zijn gekomen was het niet mogelijk geweest, omdat de boer aan de andere kant van de weg was gaan gieren, meiden ik heb zelfs de roosters dicht moeten doen! Maar ja dat is nu eenmaal niet anders, die man moet zijn werk ook doen, maar ik zou het leuk vinden als hij het een keer doet als de wind de andere kant op staat!

´s Avonds toch nog wat steekjes gezet en dit is het eindresultaat! Een affe sneeuwman!


Misschien kom ik er vandaag aan toe om hem even af te werken.


Fijne dag!