zondag 13 januari 2013

Give-away uitslag!


Sorry meiden, als jullie al dachten dat er een ander berichtje aan zat te komen, was druk met het voorbereiden voor mijn berichtje van morgen en drukte (weer eens!) op de verkeerde knop! Het is nog lang niet af, dus heb ik het snel weer weggehaald! Maar hier volgt de uitslag van mijn give away!Ria van Klosweb wilde graag het boekje Slag voor slag, nu even je adres sturen en het komt eraan!


Mienke van Balsemien wilde graag in aanmerking komen voor het boekje Kant, laat zij nu de gelukkige zijn die werd getrokken! Mienke stuur jij mij ook even je adres, dan kan ik morgen de boekjes op de post doen!
Jullie kunnen mijn e-mail adres vinden in mijn profiel.

Ik wens jullie allebei veel plezier met deze boeken en kijken jullie over een paar dagen nog maar een keer, want dan heb ik weer wat mooie dingen weg te geven!

Nog een fijne zondagavond!

Steekjes etc.!

Gisteren vergat ik te vertellen hoe mijn leven was toen de foto werd gemaakt, wel ik trouwde toen ik 21 was en kreeg 11 maanden erna mijn eerste dochter, drie jaar later volgde dochter nr.2 en bij haar doop werd deze helaas wat verkleurde foto gemaakt.

Gisteren zette ik ook wat steekjes en ondanks twee keer een flink stuk achteruit borduren en twee gebroken draden kreeg ik het sneeuwmannetje toch helemaal af:


Vandaag maar eens gaan verzinnen wat ik ervan wil gaan maken!

Oh en heb je nog interesse in de kant-boeken laat dan even een reactie achter op mijn vorige berichtje, vandaag om zes uur ga ik de namen trekken voor de twee boeken!

Fijne dag!