donderdag 5 juli 2012

Een beetje afwisselen!!

Ja een beetje afwisselen zo nu en dan is wel prettig, want als je alleen maar hele kleine steekjes zet wordt je zo'n beetje tureluurs en dus heb ik vandaag eerst mijn zesde stitcherie afgemaakt van de In Full Bloom:


Toen een poosje aan deze pinkeep geborduurt een heel pietepeuterig werkje van Marie Suarez , ja weet eigenlijk niet precies hoe ik dat moet uitleggen, maar zodra het klaar is laat ik het wel aan jullie zien.


Toen ook nog wat LL geborduurt uit mijn grote Alfabet bijbel, de een weer met een over een draadje en de andere over twee draadjes, de kleine zit gelijmd in het hangertje en dat ga ik gebruiken op een speldenkussentje, de andere weet ik nog niet precies hoe ik die ga gebruiken, maar dat komt t.z.t. nog wel!


Nu hoop ik dat we vandaag weer zulk mooi weer krijgen als gisteren, want wat was het heerlijk om buiten te zitten onder de parasol, perfect licht en het aroma van de geurende bloeiende bloemen!
Dus ik wens iedereen een fijne zonnige dag en mocht het toch gaan regenen, ja dan zal ik gewoon achter Ome Jan kruipen en daar mijn steekjes zetten!
Fijne dag!