zondag 1 april 2012

Ja zeg, ik kan niet heksen!!

Of mijn beertje al af is, werd er gevraagd... Nee, natuurlijk niet, ik kan niet heksen antwoordde ik, waarop er een paar waren die dat niet geloofden! Grijns!
Maar wat ik dan had gedaan gisteren? Wel ik had gisteren de laatste bijeenkomst van de Mid-winterborduurster in Hellevoetsluis en dus was ik al vroeg uit de veren, liet Tara uit, maakte ontbijt, gaf de dieren allemaal eten en vertrok bijtijds naar Liezbeth van Crownsrtitches!
Daar aangekomen kregen we eerst het derde deel van de Margaret Cottam letterlap die door La-D-Da als basis was gebruikt! Na een vijf uur borduren had ik de basis van mijn rand af:


Heb nog even zitten tobben en wat achteruit gewerkt, maar eigenlijk ging het nog vrij simpel! Ik kwam niet alleen met deel drie naar huis, ik vond nog een leuk boekje van Blackbird designs, een leuk patroontje van sleutels en sloten en kreeg nog een patroontje voor de Pasen!Was dat alles?? Ehhh nee, ook deze schattige magneet broche (heel handig om je naald even te parkeren)  ging mee naar huis! Zag er al eerder een met letters en bestelde er toen een, maar heb daar nooit meer iets van gehoord!
En toen ik dit schaapje in een mandje zag zitten moest dat als Dordtse schapenkop natuurlijk mee naar huis!

Nu wil ik jullie nog even wat moois laten zien, wil je het beter zien klik dan even de foto's aan!


Deze prachtige borduurwerken zijn gemaakt door Digna en zij bracht ze gisteren mee!

Zij heeft ze geborduurd met één draadje over één draadje, zo fijntjes!

Zo dat was dus de laatste keer voor deze winter!
Van de week ga ik hopelijk nog even langs voor een lesje in een moeilijke steek, maar dat zien jullie dan wel weer!


Dan hier nog de Vrolijke Lapjes van deze week, het zijn lichte en ook echt vrolijke, allemaal lapjes die ergens in een la lagen te liggen!


Op de vraag van sommige hoe het met slapen gaat, nog niet best, moet echt nog aan het apparaat wennen, hoop dat dat snel gebeurd! Maar vandaag lekker verder met mijn steekjes, jullie zien morgen wel wat het is geworden! Fijne dag!