woensdag 27 juni 2012

Zalige zonnige dinsdag!

Ik heb echt genoten van de zon gisteren, moest ook wel want door een ontsteking in mijn hiel is lopen momenteel geen pretje en dus zat ik al vroeg buiten op mijn eigen plekje:


Eerst even de hoes van de tafel, nu kunnen jullie die ook eindelijk zien, dan de kussens op de stoelen en een krukje om voet op te laten rusten en even later zit ik met mijn koffie en wat borduurt dat lekker met dat heldere zonlicht op mijn werk!


Ik zocht ook even de borduurtjes op die ik tijdens de vakantie in Schotland was begonnen, heb er wel wat steekjes aan gedaan, maar dat valt nog niet echt op!


Wel deed ik veel steekjes aan dit borduurtje, de vogeltjes, een randje en de siersteekjes rond het boompje en ook de eerste drie kleine letters staan er nu op!


Hopen dat het vandaag weer zulk heerlijk weer is, want ik wil graag weer wat steekjes zetten in de zon! Maar ik heb ook heerlijk zitten lezen omdat ik anders teveel mijn hand belast en ook omdat ik in een spannend boek bezig ben en dat is echt zalig ontspannen! Nu moet vandaag weer kalm aan doen, dus er zullen nog wel meer steekjes volgen en ik hoop ook weer lekker buiten te kunnen lezen!
Fijne dag!