dinsdag 7 februari 2012

Donkerblauw en donkerrood + verrassing!

Dat waren de kleuren van mijn maandag! Stond namelijk op met een bonkend hoofd en nadat mijn medicijnen eindelijk begonnen te werken was het al laat in de ochtend, maar toen belde ik eerst de garage voor Kaatje en de monteur stond een half uurtje later op de stoep met een nieuwe accu en even later kon ik Kaatje starten en ze reageerde als een zonnetje, zo mijn donkerblauwe Kaatje was weer als nieuw, nu ja op wat vuil en sneeuw hier en daar na! Maar toen ben ik snel in Kaatje gestapt en naar Vlaardingen gesjeesd waar ik de vloerbedekking voor de trap kon gaan bestellen! Nu ik weet dat de stukadoor volgende week de muren komt doen, kan de week daarna de stoffeerder aan de slag! Had ik jullie de vloerbedekking al laten zien, wel het is toch een andere geworden, wel donkerrood hoor maar geen lusjes maar een mooie velours! 's Avonds na het eten aan de slag met de Tomatenduif en dus met donkerrood garen ton sur ton geborduurde vleugels erop gemaakt, dan van groen vilt een kroontje en steeltje op het koppie en een kraagje, wat afgewerkt is met een klein vingerhoed bedeltje en dit is het eind resultaat!

Hier zien jullie de twee kant en klare duiven bij elkaar, hoe vinden jullie de witte standaard van de rode duif? Het is dus een echte Tomatenduif geworden, helaas slaat de kleur een beetje weg en is in werkelijkheid nog dieper rood en zo warm van kleur!


Nu komt dan eindelijk de verrassing! Helaas heeft de winnares van mijn laatste give-away uit Finland niet gereageerd en dus mag iedereen nu meedoen en dan mag men ook kiezen tussen een witte of een rode duif, er zullen twee winnaars worden getrokken, dus iedereen die reageert mag deze keer meedoen, waarom? Wel ik heb in vijf maanden tijd meer dan 40.000 bezoekers gehad en bijna 4000 reacties, dus ik vind dat wel de moeite waard voor een give-away! Geef bij je reactie gelijk je voorkeur op, dan kan ik direct aan de slag! Ik trek a.s. woensdag om zes uur de namen en dan lezen jullie donderdag de uitslag! Zo en dan ga ik nu eerst maar eens hier in huis aan de slag, helaas bleef gisteren de strijk liggen en is die niet weggelopen, dus dat moet eerst gebeuren! Wat de dag verder brengt, dat zien we wel weer, fijne dag!