donderdag 31 januari 2013

Hoezo niks geen steekjes!!

Hoe komen jullie daar nu bij! Ik ben juist hartstikke druk met mijn steekjes en de dozen zijn op een kleine bezichtiging door Corrie heel de dag dicht gebleven! Nu al gaan zitten aaien en bewonderen, nee zo gaat dat niet bij mij, ik moet eerst broeden en dan ga ik pas aan de slag! Eerst een grote lade van de kast leegmaken en daar alle kant netjes in opbergen, dan alle kleine priegelstukjes ertussenuit vissen en in een apart doosje doen en dan komen de ideeën heus wel! Nee ik zette juist driftig steekjes aan het laatste rondje van de In Full Bloom, resultaat:


Dus ik kan de top in elkaar gaan stikken! En verder was het gisteren Hardanger dag, dus 's morgens naar de Karperhoeve en eerst een nieuw werkje uitgezocht en daarna met behulp van Tammy uitgerekend hoe ik moest rijgen en zover ben ik dus gekomen:


Nu dat waren dus heel wat steekjes en vandaag ga ik na de gewone huiselijke klussen weer lekker verder met al die heerlijke spulletjes, eerst die lade maar eens in orde maken! Trouwens de inhoud is al van pas gekomen, Corrie zocht twintig dezelfde kleine knoopjes en laten er nu wel meer dan veertig op twee kaartjes zitten, dus zij ging er blij mee naar huis! Dat is toch het allerfijnste want dit borduurde ik al maanden geleden op twee speldenkussentjes:Fijne dag!