woensdag 31 januari 2018

Rug, steekjes, Freddy...

Genoeg om over te schrijven toch! Mijn rug gaat weer iets beter na een bezoek aan de Fysio vanmorgen en toen ik thuis kwam ben ik rustig gaan zitten en heb weer wat steekjes gezet aan mijn borduurlap! Hele lastige steekjes en ik ben er dan ook niet blij mee, maar eigenlijk is de lap te open om er knoopjes op te borduren en of het nu Franse of Koloniale knoopjes zijn, ze verdwijnen zo nu en dan naar de achterkant, maar beter krijg ik het niet, misschien ga ik ze wel helemaal uithalen!


Maar daar ga ik eens rustig over nadenken en ondertussen vast beginnen aan mijn open randjes! Ik heb ze opgezocht op Youtube en wat zijn er veel verschillende! Makkelijke en moeilijke, wat een uitdaging!
Daarna moet er nog gestopt worden, dus de lap is voorlopig nog niet klaar!

Terwijl ik dit schrijf zit ik ongemakkelijk achter de pc, kan niet goed bij mijn pc want Freddy heeft zich onder het bureautje gewurmd om maar vooral dicht bij mij te zijn, ik ben dus vanmorgen een half uurtje weg geweest en dat vind hij dus nog steeds niet fijn!

 

Zijn verlatingsangst is dus nog niet verdwenen, zodra wij de deur uitgaan en de auto instappen begint hij te blaffen, maar ja we kunnen hem helaas niet overal mee naar toe nemen, nu maar hopen dat hij op een dag beseft dat we ook weer terug komen en hij niet alleen achter blijft!

Fijne dag!