vrijdag 14 juni 2013

DJ in steekjes!

Wel ik ben er dus echt mee begonnen en ik vind het nog steeds leuk! Ja de DJ in steekjes is helemaal te gek om te maken, net als de echte DJ maak je iedere keer een blokje, maar in mijn geval begin ik met de punten en komen de blokken pas nadat de eerste rij punten af is of de eerste hoek! Afijn ik wilde jullie alleen maar even laten zien hoever ik gisteren ben gekomen:


Kijk eens hoe de blokken op de blokken van een "echte" Dear Jane lijken! Al zie ik nu dat het patroon van de derde punt niet precies op de stoffen punt lijkt, zal er toch een steekjes bij moeten maken!
Ik maakte onderstaande foto in 2011 op de Gildetentoonstelling en vind het nog steeds één van de mooiste DJ's die ik ooit heb gezien!


Verder kwam gisteren Corrie even neuzen in mijn boeken omdat ze op Bol.com zulke gave boeken had zien staan, nu ik heb er daar meer dan genoeg van en dus was ze even later helemaal weg van een boek van Yoko Saito, vooral toen zij deze foto's zag, dus binnenkort gaat ze waarschijnlijk met haar Japanse lapjes aan de slag, maar eerst maakt zij nog "even" haar Civil War quilt af!                          

Zo weer een heel drukke dag voor de boeg, maar er komen vast wel wat steekjes, maar die zien jullie binnenkort vast wel!

Nu ga ik aan de slag en wens jullie allemaal een heel fijn weekend en een fijne vrijdag!