vrijdag 14 september 2012

Gisteren een dagje met een virus!

Nee niet het griepje dat DP al dagen aan huis gekluisterd houdt, maar een heus computervirus! Kijk uit als je op Google naar sites zoekt, het kan echt in iedere site verstopt zitten! DP zocht naar een site met sanitair en zag er een die zogenaamd goedkoper was, even later kreeg hij een bericht als zou hij naar Kinderporno hebben gekeken! Nu de tekst aan de linkerkant was rechtstreeks uit het Nederlands wetboek van strafrecht, maar rechts stond in abominabel Nederlands dat hij direct een boete van € 100 moest betalen want anders werd zijn computer afgesloten. Nu we belden meteen de politie en wat bleek, dit vervelende virus is o.a. al  


                    opgedoken via spelletjes, muziek- en sexsites en nu dus ook via sanitair! Zodra je dus vreemde teksten zie staan (waarschijnlijk in het Arabisch of Turks) meteen de site sluiten en  je pc afsluiten, want geloof me het is een zeer hardnekkig virus! 
Ja en dan zit ik nu dus met mijn laptop te werken, want al heeft DS de pc weer werkend gekregen, voor de zekerheid zijn we nu eerst al onze gegevens op een externe schijf aan het zetten en dat duurt nog wel even! Maar dat doet DP, ik zet ondertussen steekjes aan mijn sleutellapje, krijg ik vandaag wel af denk ik!Alle sleutels zijn trouwens klaar, nu nog dat slot aan de linkerkant en drie letters! Vandaag is het weer bee bij Cora's Cottage in Schiedam en daar zullen we wel lekker nababbelen over al het moois dat we dinsdag zagen! Ik ga weer verder met mijn borduurtjes van de IFB, maar dat zien jullie morgen wel weer!

Fijne dag!