donderdag 8 augustus 2013

Blogtour Cat- or Dollyquilts van Birdblocks!

Hoi meiden, gezellig dat jullie aanwippen vandaag, ik wil jullie allemaal uitnodigen om gezellig mee te doen met de blogtour van Merel! Deze wordt gehouden vanaf vandaag en is ter ere van het tienjarig bestaan van Birdblocks!

Het onderwerp is dus Cat- or Dollyquilts, allemaal leuke kleine quiltjes die geschikt zijn voor een poppenwieg of wagen en ook vaak worden gebruikt door katten, dus vandaar de naam! Iedere maand verschijnt er een nieuw klein quiltje, dus doe gezellig mee!
Het worden echt gave quiltjes en wil je er meer over lezen, hop dan even rond op de dagen die hieronder staan vermeld, vandaag is dat Shirley en verder kun je natuurlijk ook direct inschrijven bij Birdblocks!

Het leuke van deze hop is, dat er bij alle blogs iets te winnen valt, namelijk een leuk pakketje van Merel, dus hop rond, laat een reactie achter en zorg dat na de trekking binnen 1 week je naam en adres bij Merel bekend is, ook op haar blog zullen alle winnaars bekend worden gemaakt.
iedereen veel plezier met hoppen!
8 augustus 2013 -> Shirley:  Zipje en Zopje


9 augustus 2013 -> Lida

10 augustus 2013 -> Elly:  Creatieveling Elly

11augustus 2013 -> Katrien:  Scrappatch

12 augustus 2013 -> Josephine:  Lappies en larie

13 augustus 2013 -> Miranda:  Miramoza Avonturen met quilten

14 augustus 2013 -> Marina:  Mijn quilt avontuur

15 augustus 2013 -> Inge:  Chevremont

16 augustus 2013 -> Marga:  MarPie's sewing projects

17 augustus 2013 -> Jacqueline

18 augustus 2013 -> Ingrid:  Supergoof quilts


Trekking van de prijzen: 20 augustus 2013 -> Mrs. Scissors and the s(e)wing of things (dus dat is weer bij Merel terug!).

 
De winnaars zullen op de blogs waar ze hebben gewonnen worden genoemd, en ook op Birdblocks komt een lijst, een winnaar dient binnen een week te zorgen dat zijn naam en adresgegevens bij haar bekend zijn!

Gaan jullie mee op tour?

Groetjes,


Lida en Merel,

www.birdblocks.com