vrijdag 6 januari 2012

Winterlandschap!

Gisteren zag ik op haar blog een lief winterlandschapje met zulke schattige huisjes en nep sneeuw en ze schreef dat ze verlangde naar echte sneeuw en een echte winter, nu daar kon ik haar alleen maar gelijk in geven, bedenk eens wat een heerlijk pak sneeuw we hadden gehad als al die regen sneeuw was geweest! Bovendien dan geen problemen met wateroverlast, want het bleef gewoon bovenop het land liggen! Ik wens iedereen die last heeft of heeft gehad van het te hoge water sterkte! Hier zien jullie de Grote of O.L.Vrouwekerk in Dordrecht, mijn geboortestad met natte voeten!


Ook in mijn huidige woonplaats is er wateroverlast geweest, de kades van Maassluis werden afgesloten voor het verkeer! De brandweer had de handen vol, kijk maar naar dit filmpje! http://www.youtube.com/watch?v=JC_VNuG24Uc
Maar terwijl het buiten dus eerder herfst dan winter lijkt, geniet ik binnen van het wintertafereeltje, dat ik een paar maanden geleden maakte bij Cora! Kan ik jullie ook laten zien welk lief meisje er in mijn tafereeltje bij is gekomen, was de eerste iets te klein, deze is eigenlijk iets te groot, maar ja kon nog steeds niet slagen voor een lief sneeuwmannetje! Ze staat heel lief te zijn in mijn wintertuintje! Dat natuurlijk onder glas en buiten bereik van Tara op het bureau prijkt!Kun je het zo wel goed zien? Zal ik toch maar even de stolp eraf halen? Zo zie je het waarschijnlijk wel beter:


Aan de andere kant zit de poes nog steeds te wachten tot hij naar binnen mag, maar ook het engeltje op het hek zit daar een beetje te bibberen van de kou!

Oh ja en natuurlijk deed ik gisteren wel wat steekjes aan mijn harten quiltje , maar omdat ik 's avonds heerlijk ben wezen zwemmen en aquarobics heb gedaan (een van de goede voornemens van mijn buurvrouw en mij), kwam er toen geen steekje meer bij, dus dat komt dan misschien vandaag wel.
Fijne dag.