woensdag 24 oktober 2012

Onze dieren!

Ja inderdaad ik heb iets met Skunks, eigenlijk moet ik zeggen wij hebben wat met Stinkdiertjes, dit als antwoord op een vraag die ik gisteren kreeg! Gucci is dus ons eigen stinkdiertje en is niet de eerste maar al de vierde! De eerste was Bloempje een groot mannetje dat wij zestien jaar hebben gehad! Daarna kwamen Sproet en Suus, deze waren al ruim drie jaar oud toen wij ze overnamen van een jong gezin in Dordrecht, omdat er daar helaas geen ruimte meer was na gezinsuitbreiding. Helaas stierf Sproet na een paar jaar na het eten van een vergiftigde muis en daarna bleef Suus alleen achter. Suus overleed toen zij ongeveer tien jaar oud was.


Wij weer op zoek naar een nieuw diertje en gelukkig vonden wij in Zwolle Gucci die daar niet genoeg aandacht kreeg en ook in een hok achter in een schuur zat, dus wij waren maar al te blij om haar mee naar huis te nemen!


Zo zachtaardig als Suus was, zo fel en bijdehand is Gucci! Hier zie je haar een paprika uit mijn handen grissen, daar is de dame gek op!

Wel en dan hebben we natuurlijk ook nog één fretje, helaas zijn er nu twee overleden van ouderdom, maar Peper is nog steeds een pittige tante!Het rare is dat Tara de fretten altijd heeft genegeerd, maar de konijntjes en Gucci worden iedere dag vrolijk begroet door haar en het liefste steekt zij haar kop in het hok om ze te likken!


Hier zie je haar wachten tot Gucci uit de buis kruipt waar zij zich had verstopt!

Kom ik nu tot de ontdekking dat ik helemaal nog geen foto's heb van Nijntje en Kootje, dus die zal ik binnenkort maar eens op de korrel nemen! En ook zal ik proberen een foto te maken van de begroeting tussen Gucci en Tara, die twee neuzen wat af!

Zo nu snappen jullie waarom ik een klein één kleurig borduurtje zoek van een fretje en waarom ik nog twee konijntjes moet borduren voor de letterbak!

Fijne dag!