vrijdag 3 november 2017

Echte affo's!



Ja ik weet best dat als ik een werkstukje af heb dat een affo is, maar bij een borduurwerkje telt voor mij ook de afwerking mee of ik hem nu verwerk in een map, etui, op een tas of in een quilt maakt niet uit, maar als het een ornamentje moet worden of wordt ingelijst dan is het pas echt af als het opgehangen kan worden en dank zij DH kan dat nu met de twee laatste borduurtjes die ik maakte!

Eerst mijn laatste schaapje dat nu een plekje heeft gekregen op het toilet in een gaaf lijstje dat DH maakte!


Het heeft een plekje geregen op het smalle muurtje naast de deur en daar had ik het ook voor gemaakt.
Wacht even een foto van voren:

En dan mijn sneeuwmannetjes! Ik vroeg DH niet om een perfect lijstje maar het moest een beetje primitief zijn, wat voor mijn DH die nogal een perfectionist is best lastig was en daarom werden beide lijstjes ook geverfd met krijtverf van Jeanne d'Arc Living en ik ben zo blij met het resultaat!



Ik heb het voor nu even tegen de zijkant van de keukenkast gehangen en daardoor was het even een probleem om een goede foto te maken vanwege het licht van achteren maar het staat echt geweldig!

Morgen ga ik naar Hellevoetsluis om bij Liezbeth aan een door haar ontworpen borduurtje te beginnen en dus ga ik vandaag lekker verder met lezen en doe ik het nog even kalm aan zodat ik morgen heel veel steekjes kan zetten!

Fijne dag!