maandag 14 mei 2018

Wat een verschil!

Vanmorgen al wezen wandelen met Freddy en wat een verschil met de afgelopen dagen, koud, vochtig en vooral mistig! Maar toch genoten van Fluitenkruid, bloeiende bomen en struiken en
Freddy die met zijn lange oren door het hoge natte gras sprong en kleddernat thuis kwam!

Maar ik laat jullie eerst even genieten van het werk van DH voor de kinderboerderij! Zij hebben daar een oude kat met artrose en die gaat via het hokje wat DH maakte naar zijn slaapplaats, maar DH heeft nu gezorgd dat hij ook een veilige loopplank heeft en het zou DH niet zijn als hij er niet iets speciaals van maakte: De spijltjes zijn bewerkt en geverfd in rood, wit, blauw en oranje!


De bovenkant van de leuning is mooi afgerond met een rode lat!

In onze tuin bloeide de blauwe regen die omdat hij vorig jaar helemaal moest worden teruggesnoeid iets minder uitbundig dan andere jaren, maar hij komt al wel bij het dak van mijn huisje:


En over mijn huisje gesproken, het is weer gesopt van binnen en van buiten en ik heb allerlei spulletjes er weer in gezet/gehangen:


En daar vandaan kijk ik zo op mijn tuin en deze prachtig bloeiende Rododendron:


Binnen staat dit schattige bakje dat ik van DS en vriendin kreeg voor moederdag:


En dan nu de steekjes! Het vierde borduurtje van de Farm Christmas serie is af ;


En ook mijn schaap is helemaal af gekomen dit weekend, met behulp van DH het koperdraad eraan gemaakt en nu hangt het voorlopig aan de kast in de kamer:Al met al dus genoeg gedaan en gezien de afgelopen dagen en nu ga ik snel een lekker warm vest uit de kast halen want het valt wel tegen zo fris als het is!

Fijne dag!