donderdag 4 juli 2013

Het begon zo gezellig!


Ja gisteren begon de dag heel gezellig met eerst wat uitslapen (was wakker geworden 's nachts van het slechte weer) en daarna een wandeling met Tara die eindigde in de regen en na wat kleine klusjes was het tijd om een stapel oude quiltbladen bij elkaar te zoeken, in de auto te stappen, een bos pioenrozen te kopen en gezellig op bezoek te gaan bij Corrie die net een nieuwe knie heeft gekregen! Nu quilt zij pas vijf jaar en ik heb bladen gekocht sinds 2004 dus ik ben al weer zo'n negen jaar druk met steekjes en zij wilde wel wat lees- en inspiratievoer!

Gezellig koffie gedronken en ook even gesproken met de verpleegster die het verband kwam verschonen, het zag er prima uit maar wat een lading krammen! Haar man zette nog een bakje en zorgde dat de bloemen in een vaas kwamen en wij maar kwekken over quilten en we hebben de verpleegster ook nog even verteld waar ze voor spulletjes en info terecht kon! Misschien weer een verslaafde er straks bij!
Daarna ging ik naar het winkelcentrum over even wat boodschapjes te doen en daar ging het fout, een "dame" ramde mij bijna onderuit met haar karretje, ik kon nog net opzij stappen, maar het schoot meteen in mijn rug en toen ik AU zei, kreeg ik de zure opmerking dat zij mij niet eens had geraakt! Nu ben ik door mijn moeder opgevoed om mij als een dame te gedragen, maar daar had ik echt heel even moeite mee en daar ik al moeite had om op de been te blijven was ik al blij dat de dame er snel vandoor ging! Ik was blij dat ik weer in de auto zat en naar huis kon gaan, jammer maar de andere boodschappen moeten maar even wachten tot een volgende keer!
Gelukkig zakte de pijn na inname van mijn pillen en dus ben ik toen maar gaan zitten strijken, dan kwam er nog wat uit mijn handen! 's Avonds wel wat steekjes gezet, maar niet zoveel, want DS was druk met het installeren van onze aansluiting op de nieuwe glasvezelkabel en dus lag de halve kamer overhoop!
Nu meiden mijn internet is zo snel, dat is echt een hele verbetering!
Vandaag hoop ik toch te kunnen gaan zwemmen en mijn oefeningen te doen in het warme water, maar dat moet ik straks maar even bekijken, nu eerst maar eens zorgen dat ik in elkaar geschroefd raak!

Fijne dag!