zondag 9 oktober 2011

VL-letjes en Berenleed!

Eerst maar mijn vrolijke lapjes van deze week, nee ze zitten nog niet aan elkaar en ook die van vorige week liggen nog los, dat komt komende week wel, ik heb echt een hoop andere dingen gedaan de afgelopen week waar veel tijd in ging zitten. Broer met de gebroken voeten gereden, zodat Mams met eigen ogen kon zien dat het goed met hem ging enz. Maarre de lapjes:

Weer zijn er een paar van de lapjes van Carina bij, ze passen gewoon prima in het plaatje!

Ik moet volgende week de boel wel aan elkaar gaan zetten want het wordt anders te lastig om ze te laten zien! Ik vind het al een heel gezellige boel worden. In het midden ligt weer een zijde lapje, dat is dus de zijde waar  de quilt straks mee zal worden afgewerkt en ook de kleur van de borduurzijde.

Nu het berenleed!! Ja het is toch schandalig dat dit doosje met al deze geknipte lapjes al een paar jaar klaar staat om in elkaar te worden gezet en er steeds weer iets anders was wat er tussen kwam, nu dit weekend wil ik er dus echt een paar steekjes aan doen! 
 Niet dat ik verwacht het hele beertje in elkaar te krijgen, het moet met de hand gebeuren en daar ben ik nu eenmaal geen ster in! Maar als het een beetje meezit moet ik eind volgende week toch wel een Flupke hebben om mee te pronken!
Moet ik jullie nog iets schandaligs vertellen?? Wel ?? Er ligt nog zo'n schattig beertje te wachten om eindelijk in elkaar te worden gezet, die zelfs nog niet geknipt! Maar ik heb mij voorgenomen, dat deze twee voor het eind van het jaar op de site table zullen zitten en gezellig de feestdagen met ons mee mogen vieren!
Zo nu ik dat gezegd heb, moet ik mij er wel aan houden! Fijne dag!!