woensdag 4 juli 2012

Joepie!!! Gewonnen!!!

Ik weet niet wat het is, maar we hebben de laatste tijd nogal eens iets gewonnen, het begon dus een paar weken geleden met een bloemenprijs (waar we bleek later maar drie bossen kregen en er negen eigenlijk hadden gewonnen!) maar dat is dus gevolgd door de ijsprijs! Laat die nu twee keer in één trekking op onze postcode zijn gevallen! DP heeft wel zeven loten en ik twee dus samen negen keer prijs maal twee is dus achttien potten ijs!! En we staan op dieet!! Hellup!! Gelukkig zijn er heel wat liefhebbers en dus zijn er al aardig wat potten uitgedeeld en de vriezer had nog ruimte genoeg!Best leuk toch, maar nu de allerleukste prijs, zag het gisteren eerst in mijn e-mail, want zij stuurde mij een berichtje dat ik bij haar had gewonnen en dus ik snel gaan kijken en ja hoor ik had gewonnen en niet zomaar iets maar dit hele gave bankje:
Ik vond het al meteen geweldig toen ik het zag en nu komt het naar mij toe, echt te gek! Hannie nogmaals bedankt voor de leuke give-away en zodra het hier is zal ik het nog eens op mijn blog laten zien als het een plekje hier heeft gekregen!

Oh ja en toen kwam er nog een leuk pakje binnen, ik bestelde al weken geleden bij Steekjes en Kruisjes de gave pop (67 cm.hoog), waar ik allemaal ornamentjes aan wil gaan hangen en deze kwam gisteren dus binnen, alleen was er iets fout gegaan er kwamen er twee, maar een gaat dus binnenkort retour, nu ik heb voorlopig genoeg plek om leuke dingen aan te hangen!


Moet hem nog wel een plekje geven en dan kunnen er harten van mij aan worden gehangen, dan wordt het overvolle kapstokje iets leger en komen ze allemaal beter uit!

Dus meiden al was ik mijn camera gisteren vergeten en kan ik jullie dus niets laten zien van de bee, mijn dag was toch zo fantastisch dat ik dit met jullie wilde delen!!

Fijne dag!