vrijdag 26 september 2014

Sommige dingen!

Sommige dingen kun je gewoon kopen en sommige dingen maak je liever zelf, appeltaart, kleding of een quilt, allemaal dingen die je kunt kopen en zelf kunt maken en aan ieder de keuze! Maar DH is dus van het zelf maken en ook voor de keuken is hij van plan veel zelf te maken! Het bordenrek kwamen wij bij toeval tegen en dus hoefde hij de tekening die ik ervan had gevonden op het internet niet te gebruiken:

Maar nu dat geregeld is gaat hij aan de slag met de planken die tegen de wand moeten komen en ja hoor daarvoor koopt hij simpele gladde planken en gaat die zelf bewerken en ook de steunen die eronder moeten komen worden zelfgemaakt:


Hier zie je dat de plankjes al zijn gefreesd en al een mooie rand hebben gekregen en de steunen eronder die zijn net helemaal uitgezaagd uit dezelfde plank hout en die moeten nog helemaal worden afgewerkt, wat op zich nog een hele klus is, maar ze worden wel heel gaaf en origineel toch! En zo komen er nog meer dingen in de keuken die zelf worden ontworpen en gemaakt en daardoor wordt het dus echt een heel aparte en mooie landelijke keuken!
Nu heeft hij één geluk en dat is dat hij net zo gek is op machines en apparaten als wij op onze lapjes, dus hij is wat dat betreft van alle markten thuis, alle hulpmiddelen zijn voorradig!

Vandaag ga ik weer verder met de randjes op de bee bij Henny, die vandaag samen met ons haar verjaardag viert! Het wordt dus een gezellige ochtend en vanmiddag zal ik het wel weer heel druk hebben met andere zaken, maar het wordt vast weer een:

Fijne dag!