donderdag 15 augustus 2013

Even op de plaats rust!

Gistermorgen eerst naar de tandarts geweest, wederom geen onverdeeld genoegen ook al is het een aardige kerel die ik al meer dan 30 jaar ken, maar ja het moest gebeuren, hoop dat het nu goed gaat!
Daarna naar het ouderlijk huis, wat wassen wegwerken, strijken en nog wat spullen inpakken, daarna door naar Mams die heel erg obstinaat was en niet bepaald vriendelijk, maar ik heb bloemen uit haar eigen tuin op tafel gezet en haar bed veranderd (moest van de verzorging) en nadat DD haar wat te drinken had gegeven zijn wij weer naar huis gegaan, het was ondertussen al over half een en Tara was thuis en moest nodig naar buiten. Nu maar even laten betijen en hopen dat ze snel contact maakt met andere bewoners.


's Middags lekker buiten zitten borduren samen met DD die aan haar borduurwerk werkte en ik had zin om een peer te maken en zette daar al een hele lading steekjes voor!


Vandaag gaan DD en ik lekker op stap, we gaan samen naar Delft en daar eens heerlijk de stad in, dat wil ik al een hele poos en zij vindt dat ook leuk en gezellig.
Dus wij gaan er een fijne dag van maken en dat wens ik jullie dus ook:

Fijne dag!