donderdag 10 januari 2013

Sorry!

Maar ik heb niet echt iets om te laten zien, ben druk met de steekjes aan mijn With Needle & Thread en daar valt nu weinig meer  aan te zien dan gisteren, dus wat zal ik doen om toch jullie wat leesvoer te verschaffen???

Oh ja ik kan jullie wel even laten zien wat ik in het toilet heb opgehangen! Zag bij haar dat zij een mooie krans heeft aangeschaft en deze vol met spulletjes wil hangen, dat had zij namelijk weer gezien bij haar! Nu hing er al een paar maanden een krans in mijn strijkkamertje te wachten om te worden opgehangen en ik besloot naar haar voorbeeld dat deze toch wel leuk zou staan en wel in het nieuwe toilet en dus heeft DP een gaatje geboord en ik ... wel ik dacht dat dit wel leuk zou staan:


En dus verhuisde deze sneeuwman van de wildhanger in de keuken naar deze krans, want deze maand wachten wij nog steeds op de winter, misschien dat er dit weekend een echte weersomslag komt en dat we eindelijk winters weer krijgen!
Ja ik weet het jullie in het noorden hebben al een portie gehad, maar hier was het miezerig weinig en dus heeft deze dame haar schaatsen nog niet aan gehad en hangen ook de andere sneeuwmannen aan de ornamenten- hanger te wachten op een witte vracht! Ter aansporing hangt er ook dat leuke roestige hangertje met de aansporing: Let it Snow!


Al met al dus blijf ik hopen en ik niet alleen, Tara is ook gek op dat witte spul! Gisteren dus steekjes en ook vandaag weer steekjes aan mijn quilt, even doorzetten want ik wil hem persé afhebben! Dus ik ga weer aan de slag, 

Fijne dag!