zondag 29 januari 2017

Kussentje af, standaard af!

De afgelopen weken heb ik niet veel gedaan, maar wel iedere keer een beetje en met heel veel beetjes komt er toch een affo! Het ronde kussentje wat ik aan het borduren was is af!


Was best een hele klus, vooral omdat ik de bovenkant van de houder niet wilde afdekken, die heeft mijn DH zo mooi gemaakt, dat zou zonde zijn!

Dus toen ik vandaag de laatste kruisjes aan de bloemen had gezet, maakte ik twee cirkels van papier en daar maakte ik het voering kussentje van, daarna met de hand het borduurwerk erover heen gespannen en vastgezet:


Zo kunnen je zien dat het er precies op past en nu moet ik dus met de lijm aan de gang om het vast te zetten.


Hier nog even de bloemen die aan twee zijden te zien zijn en verder heb ik er gewoon een mooi oud knoopje op gemaakt en dus is hij nu af en kan ik hem echt gaan gebruiken.

Dan nog even een heel ander maar ook zo'n mooi borduurwerk in wording laten zien, Bep haar stamboom met huisjes, vrijdag was zij klaar met de boom en dus ging ze meteen door met de huisjes die aan de rechterkant moeten komen!


Al met al een vruchtbare week wat betreft kruisjes dus, maar wat mij betreft ik ga nu eerst aan de slag met de nieuwe gordijnen voor de huiskamer, dus die eerst en dan mag ik van mijzelf opnieuw beginnen met Mevr. Cotton en Mevr. Wool, ik heb daar andere stof en garen voor gekocht, die mij beter bevalt.

Fijne dag!