vrijdag 1 maart 2019

Een volle week ...

Het was een week die qua emoties op en neer ging, maar de leuke momenten waren er gelukkig in overvloed!
Wat te denken van een paar pakjes uit Australië van mijn vriendin Agnes en haar man!

Nu kijk maar eens wat een leuke doosjes ik van haar kreeg:


De doosjes zitten allebei vol met kaartjes die zij voor mij maakte en daarbij borduurde ze ook de boekenlegger en voor m ijn DH Kuifje met Bobbie!


En voor mijn poppenhuis maakte ze nog dit lieve frivolité kleedje en ik kreeg ok die schattige theepot! Agnes wat lief allemaal en ik kan nu weer meer kantjes op een mooie manier opbergen!

En dan kwam er ook nog wat in miniatuur bij!Nu en dan wisselde ik nog met Marianne Stoop wat poppenhuis spulletjes uit en kreeg ik van haar deze schattige schoentjes en slofjes voor in het poppenhuis!


Maar ook daar zaten nog wat kleine extra's bij!

Nu jullie weten al dat mijn DH voor mij een mooie standaard maakte die ik zowel bij borduren als bij quilten kan gebruiken, maar hij kwam met nog een lief cadeautje deze week! Kijk eens wat een mooi horloge met mijn lievelingskleur Groen op de wijzerplaat:


Jullie snappen het wel, mijn verjaardag die pas over een paar dagen is kan niet meer stuk!

Maar zoals alles in dit leven zijn er naast ups ook downs en dat kwam deze week wel heel onverwachts, mijn schoonzusje overleed 6 jaar na haar hersenbloeding  en vanwege de drukte werd ze al na twee dagen begraven. Vooral voor mijn broer, zijn dochters, schoonzonen en de kleinkinderen een heel groot gemis in hun leven.

Maar ook daar gaat het leven verder en daarom dubbel leuk te horen dat haar jongste dochter een tweede kindje verwacht.

Zo ik neem afscheid met een bloemengroet, deze staat eindelijk te bloeien in mijn vensterbank!


Fijne dag!