zaterdag 3 maart 2012

Hoera!!

Nu ja, niet dat dat hier nog wordt gezongen hoor, maar ja er zit weer een jaartje bij op de teller en al kom ik deze keer gehavend ten tonele het wordt in ieder geval een fijne dag! Straks Mams ophalen en ook even langs de bakker voor lekker vers gebak!


En ik zet er echt geen kaarsjes meer op, want 62 stuks zijn er net een stel teveel! Grijns! Oh ja en ik ga hem ook delen met haar, zo leuk we zijn tegelijk jarig! Rennie meis van harte!!

En weet je wat ik voor mijn verjaardag heb gekregen?? Een paar daagjes samen met een vriendin naar het Sanadome in Nijmegen! Lekker hè? Ik ben nog nooit naar zoiets toe geweest, dus wordt een heel nieuwe ervaring! We gaan de 23e en komen de 24e weer terug, nu dan horen jullie er alles van, zal ook foto's maken! Oh ja en dan ook nog deze beeldschone donkerblauwe tas, zien jullie wel dat ik een verwend nest ben!!


Ook kwamen er gisteren weer wat kaarten bij, de opengewerkte kwam van Chris en hoe vinden jullie mijn Friese kaart? Oh jullie herkennen de Blomkes en flinterkes van haar? Ik vind het echt te gekke kaarten, lieve Chris en Klaske: Hartstikke bedankt allebei!


Zo en nu ga ik mij snel douchen en aankleden en dan eerst een lekker ontbijtje en dan zien we wel wat de dag brengt! Fijne dag!