donderdag 23 oktober 2014

Ben niet een klein beetje ....

Ben niet een klein beetje eigenwijs! Kijk ik werd meer dan één jaar geleden lid van de sneeuwmannen borduurtjes bij Crownstitches en jullie weten dat ik er nog steeds aan moest beginnen, maar ik wist maar niet wat ik zou doen en dus bleven ze liggen! Maar een paar weken geleden zette mijn vriendin Bep de eerste steekjes op deze stof:


Maar lastig als ik ben, was ik er nog steeds niet weg van en dus bleef het weer liggen! Maar nu was ik dus onlangs met Bep en Ria op de Handwerkbeurs in Rijswijk en daar vond ik een gaaf borduurstofje, blauw met witte stippen en kijk nu eens:Ben opnieuw begonnen en helemaal blij, niet alleen omdat het nu lijkt alsof mijn sneeuwman in een sneeuwbui staat, maar ook omdat ze nu perfect bij de andere sneeuwmannen passen die ik vorige jaren borduurde:


Niet dat deze sneeuwmannen in het hartenkastje komen :


Nee dat is echt niet de bedoeling (al hoop ik wat restjes over te houden voor een extra borduurtje in het hart) maar wat denken jullie van allemaal sneeuwmannen in mijn boom? Peren eruit en twaalf sneeuwmannen erin, past precies!


Dus ik ga snel verder met mijn steekjes, misschien heb ik morgen al wel een sneeuwman af!

Fijne dag!