maandag 22 juli 2013

Maandagmorgen vroeg!

Ja heel vroeg loopt hier de wekker af 5 uur, DP rijdt om even over half zes weg met koffer en een volle aktetas voor weer een overvolle week in het Limburgse! DS komt de trap af, voor hem liggen er eieren in de pan en ik maak snel een foto van de lucht buiten die kleurt van de dageraad:


Prachtig om te zien en de buitendeur die wijd openstaat laat de frisse morgen lucht binnen na een benauwde en eigenlijk te warme nacht. De  vogels beginnen te kwetteren en op de rijksweg razen de auto's voorbij, voorlopig voor ons een gewone maandag!
Zondag was een warme en voor mij een veel te warme dag, ik wil niet klagen hoor vind warmte heerlijk, alleen mijn hoofd kan niet tegen de hoge luchtdruk en dus hoofdpijn, pillen slikken en wachten tot het zakt, vandaar ook maar weinig steekjes aan de DJ:


Zoals je ziet, niet eens een heel blokje, nu maar hopen dat ik vandaag vrij blijf van hoofdpijn, want men komt voor de zoveelste keer naar de badkamer kijken, het plafond wordt weer onder handen genomen, misschien wordt het nu eindelijk goed!
Ik ga snel aan de slag, douchen en opruimen want ze staan al om half acht voor de deur!

Fijne dag!